Castiga un voucher de 50 euro pentru zboruri lung curier cu Air France si KLM

Cei de la Flying Blue (programul de fidelizare al clientilor Air France, KLM dar si al Tarom) au o aplicatie interesanta de Facebook prin care utilizatorul poate sa genereze un videoclip cu cele mai interesante calatorii pe care le-ai realizat in 2013. Aplicatia scaneaza check-inurile de pe Facebook cu orasele vizitate in 2013 si ulterior te ajuta sa iti faci un videoclip personalizat cu 5 dintre acestea. In fapt, sunt incluse 5 destinatii favorite si pentru fiecare dintre acestea poti sa alegi o poza pe care sa o incluzi in videoclipul pe care il poti distribui si prietenilor.

Pe langa latura de social a aplicatiei, la realizarea videoclipului poti sa primesti si un voucher care iti ofera o reducere de 50 euro pe orice destinatie lung curier operata de Air France sau KLM, trebuie doar ca locul de plecare sa fie Bucuresti.

Poti sa iti generezi videoclipul pe pagina aplicatiei (aici) iar la final vei putea sa ajungi si la pagina care iti ofera codul de voucher, care se poate folosi pana pe 31 Martie 2015, pentru calatorii pana la aceeasi data. Trebuie ca pretul biletelor de avion (fara taxe) sa fie mai mare de 250 EUR/persoana.
Pentru un bilet de avion Bucuresti – New York care sa fie standard la vreo 600-630 euro, nici pe KLM si nici pe Air France nu se incadreaza in aceasta conditie de pret bilet mai mare de 250 E. In orice caz, codul este binevenit mai ales pentru cei care au de facut un zbor intr-o perioada imediata si nu au timp sa caute oferte din timp, care sa fie mai ieftine.

Am incercat sa fac o simulare pe KLM.com insa am primit o eroare ca ar trebui codul de voucher sa fie de 13 caractere, insa aparent codul primit este de 9 caractere. Iar pe Air France trebuie sa imi completez datele personale inainte de a ajunge la plata 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *