Booking.com a lansat o platforma de rezervari pentru vile

Booking.com, poate cel mai cunoscut serviciu de rezervări hoteliere la nivel european a mai lansat un website de rezervări nișate. Spun a mai lansat, pentru că în fapt Booking aparține de un alt gigant – Priceline.com, care a cumpărat Booking în 2005. Priceline, printre altele, de exemplu mai deține și site-ul Agoda.com, un feel de booking cunoscut pentru călătorii din Asia.

Acesta nou site este villas.com, specializat în rezervări de viluțe în regiuni turistice. Partea mișto este că te poți loga în villas.com chiar și cu contul de booking, spre deosebire de agoda.com, unde ai un alt cont.
Pe lângă viluțe turistice, pe noul site poți să rezervi și alte căsuțe și apartamente închiriate în regim hotelier. În pagina de descriere a site-ului se spune că acesta ar fi util mai ales pentru cei care își planifică singuri vacanțele inclusiv la nivel de aprovizionare, în zone mai puțin standard pentru unități hoteliere, de multe ori în zone mai retrase, pe malul mării.

Noul site pare a fi un competitor direct pentru alte platforme cunoscute precum Airbnbsau homeaway.

Dintre destinațiile marcate ca fiind deja populare pentru noul site remarc zonele Toscana, Valencia, Provence, Catalunia, Istria, Sicilia. Dintre țările promovate ca fiind destinații de top ar fi Franța, Spania, Italia, Germania, Croația, Suedia, Indonezia, Norvegia sau Portugalia; însă s-ar putea să fie ceva personalizat pentru fiecare utilizator, bazat pe istoricul de navigare pe alte site-uri deținute de Priceline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *