VIDEO Aterizare cu TAROM ATR 42-500

Avioanele de tip ATR 42 si 72 sunt avioanele cu elice din flota TAROM, care zboara pe rutele interne si pe cele internationale apropiate (Sofia, Belgrad, Budapesta). Multor oameni le este destul de inconfortabil sa zboare cu aceste avioane, mie mi-a placut de fiecare data. Plus de asta, in flight simulator mi s-a parut ca fiind avionul cel mai usor manevrabil 🙂

Saptamanile trecute am fost cu munca la Sofia, am zburat cu ATR-ul pana acolo, regasiti mai jos videoclipul aterizarii in Sofia, se vad foarte frumos si muntii. Videoclipul este filmat cu telefonul mobil, calitatea nu este cea mai buna, pacat ca geamul nu era curatat, mai ales ca la ATR-uri ar putea fi sterse foarte usor cat stationeaza in Bucuresti.
La intoarcere am trecut prin mai multi nori, un zbor destul de turbulent, dar nu atat de turbulent pe cat aveam sa prind zilele urmatoare intr-un zbor cu o alta companie aeriena, intr-un Airbus A320, de 3 ori mai mare.

CITESTE SI: ATR 42 si 72 – Avioanele turbo-prop cu elice din flota TAROM

Videoclipul a fost filmat din YR-ATC, un avion cu o vechime de aproximativ 16 ani insa la care interiorul nu isi arata deloc varsta, semn ca este bine intretinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *