VIDEO / Asamblarea unui Boeing 787-9 Dreamliner de la Virgin Atlantic

Poate pentru multi realizarea unui avion este o chestiune foarte complicata, dar cu procedurile corecte, asamblarea poate fi o operatiune extrem de rapida mai ales pe linia de productie. Am dat zilele acestea peste un videoclip care arata asamblarea si vopsirea unui Boeing 787-9 Dreamliner de la Virgin Atlantic si am fost surprins de cat de repede pare sa mearga totul. Practic, intai se pun aripile pe niste suporti si ulterior 3 bucati de fuzelaj sunt prinse intre ele si cu aripile si de acolo incepe distractia realizarii interiorului.

Vopsirea pare sa fi durat ceva mai mult, undeva la 9 zile pentru acest avion, botezat Birthday Girl.

Boeing Dreamliner 787-9 este o versiune ceva mai mare decat deja popularul 787-8, oferind mai multe scaune disponibile pentru pasageri. Clientul de lansare pentru versiunea extinsa in Europa a fost Virgin Atlantic dar modelul se va regasi pana la finalul anului 2015 si in flota British Airways sau KLM.

787 Dreamliner este si recunoscut ca unul dintre cele mai silentioase aeronave si pe langa asta confortul pasagerilor este sporit si printr-o presiune a cabinei mai naturala si geamuri mai mari decat la aeronavele obisnuite folosite de catre companiile aeriene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *