Urmăriți ofertele de Black Friday ale companiilor aeriene internaționale

Chiar dacă în România campania de Black Friday a fost săptămâna trecută, în toate țările vestice acesta are loc în 2017 pe data de 24 noiembrie.

Și, spre deosebire de alți ani, am văzut că deja companiile aeriene internaționale au început să se îngrămădească cu oferte. Un bun exemplu este Ryanair, care are oferte toată săptămâna, dar la ei ofertele sunt destul de constante în fiecare lună. La fel și Blue Air, care săptămâna trecută a avut ofertă.

British Airways tocmai ce m-a anunțat într-un email că vor avea o campanie de Black Friday, cu reduceri de până la 30% pentru bilete de avion, dar și pachete de vacanță care cuprind biletele de avion + cazare + mașini închiriat.
Încă nu este pusă oferta pe site, dar va fi disponibilă aici.
Ofertele teoretic se activează în 23 noiembrie și vor fi disponibile până în 28 noiembrie 2017.

V-aș recomanda însă să achiziționați separat ofertele, pentru a nu le condiționa una de alta și a avea rapiditate în rezervare.

Și Qatar Airways va avea promoții de Black Friday din varii destinații din sau spre jurul lumii. V-aș recomanda în cazul lor să verificați și zborurile cu plecare din Budapesta sau alte destinații la care puteți să ajungeți foarte ieftin cu un low-cost.

Citește și  Vouchere de reducere TAROM la vânzare și după Black Friday la eMAG

Turkish Airlines a anunțat oferte cu plecare din Statele Unite deja, dar nu ar fi suprinzător să vedem ofertele într-o campanie globală, dar comunicată în special în Statele Unite.

Dacă descoperiți vreo ofertă genială, nu vă sfiiți și lăsați în comentariu să putem profita cu toții de ea. Desigur, după ce v-ați rezervat propriile bilete de avion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *