Unim România – Ziua 2: De pe plaja din Constanța direct la Timișoara

Ziua a doua din proiectul #UnimRomania ne-a prins schimbând încă o destinație. De data asta a venit rândul zborului Constanța – Timișoara.

Am plecat undeva după prânz de la hotelul Zenith din Mamaia spre Aeroport. Ne-a așteptat foarte punctual transferul asigurat de Direct Aeroport până la Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța. Cum am spus și după ziua 1, când am venit de la Cluj, Aeroportul din Constanța este departe rău de oraș și sunt prea puține moduri de a ajunge în oraș, așadar opțiunea unui transfer este foarte recomandată.

Checkinul de la Constanța este foarte lent, controlul de securitate foarte strict, așadar încercați să vă luați timp suficient pentru plecarea de pe Aeroportul din Constanța. Probabil că în timp lucrurile vor fi mai rapide, dar Aeroportul doar de ceva vreme începe să se dezvolte ca număr de pasageri.

Avionul cu care am călătorit în această a doua zi a fost același cu care am venit de la Cluj la Constanța cu o zi înainte: YR-AMA. Ba chiar, am avut același echipaj format din aceiași piloți.

În acest zbor am avut parte de un super loc: scaunul 1C. Este, cred eu, alături de 1A, cel mai bun scaun din avion. Pe lângă faptul că are un spațiu imens la picioare, scaunul din mijloc este blocat, practic experiența fiind una de business class.

Citește și  Blue Air a recepționat al treilea Boeing 737 MAX - (YR-MXC)

Locul acesta de regulă pe zborurile Blue Air se vinde la un preț suplimentar de vreo 15-20 EUR, dar pentru un zbor de 2 ore merită toți bănuții. Nu ezitați să luați acest scaun dacă este liber!

Zborul nu a fost foarte plin, în avionul de 120 locuri au fost aproximativ 80 pasageri. Totuși, este de înțeles, pentru că zborurile din Timișoara spre Constanța au fost lansate doar de câteva zile, și încă primii care au plecat în vacanță la Constanța probabil nu s-au întors.
La fel ca pe zborul din Cluj Napoca spre Constanța și pe zborul spre Timișoara au fost destul de mulți copii. Probabil au prins foarte bine pachetele oferite la promoție pentru copii.

Mutându-mă printre scaune am prins niște cadre superbe cu niște nori pe care piloții i-au ocolit!

Priveliște incredibilă din zbor!

Chiar dacă au fost ceva nori, aterizarea la Timișoara a fost una foarte lină.

De la Aeroport ne-am dus direct către Hotel Checkinn unde am fost cazați.

Hotel Check inn Timisoara
Hotel Check inn Timisoara

Hotel Check Inn este plasat în zona Complexului Studențesc, foarte aproape de Universitate, la o distanță de plimbare față de Centru și tot aproape de Fabrica de Bere Timișoreana.

Camera hotel Check Inn Timisoara
Camera hotel Check Inn Timisoara

Din păcate vremea nu a ținut neapărat cu noi în Timișoara, dar tot am inspectat și terasele din zona centrului 🙂

Citește și  Blue Air a recepționat al treilea Boeing 737 MAX - (YR-MXC)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *