Ukraine International Airlines lansează zboruri București – Kiev din martie 2019

Compania aeriană Ukraine International Airlines (UIA) va lansa o serie de zboruri europene noi din orarul de vară 2019, iar de o extinderea operațiunilor operatorului aerian din Ucraina se bucură și Bucureștiul. Astfel, capitala României va fi legată de Kiev, capitala Ucrainei, prin zboruri zilnice, începând din 31 martie 2019.

Zborurile vor fi operate în fiecare zi, cu aeronave de tip Embraer ERJ145.

Orarul zborurilor București – Kiev, cu valabilitate din martie 2019, va fi următorul:

PS859 Kiev Borispol KBP2010 – 2150 București OTP ER4
PS860 București OTP 0600 – 0740KBP Kiev Borispol ER4

După cum se observă, este un zbor cu înnoptare la București, așadar poate fi ideal celor care vor să prindă conexiuni prin Kiev. Deseori sunt oferte foarte bune cu plecare din Kiev în rețeaua Ukraine International Airlines.

Zborul București – Kiev nu este o noutate, acesta fiind operat cu același tip de aeronavă și în trecut de Dniproavia, ulterior WindRose aviation, cu care cei de la UIA aveau pe această rută un acord de codeshare. În fapt, în prezent, în flota UIA nu există aeronave de tip Embraer ERJ145, așadar este posibil să fie un acord mai amplu.

Pe lângă creșterea de frecvență pe zborurile spre București, și zborurile spre Budapesta vor avea creșteri de frecvență – de la unul la două zboruri zilnice, iar zborul spre Kiev va fi operat tot cu același tip de aeronavă.

UPDATE: Titlul inițial al articolul preciza că zborurile vor fi lansate din mai. Zborurile UIA pe ruta București – Kiev vor începe din 1 aprilie 2019, respectiv 31 martie Kiev – București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *