Turkish Airlines va zbura spre Mexico City și Cancun din August 2019

Compania aeriană Turkish Airlines a adăugat în sistemul de rezervări zboruri directe spre Mexico City și Cancun. Zborurile vor fi operate în sistem triungular pe ruta Istanbul – Mexico City – Cancun – Istanbul începând din 21 august 2019.

Zborul va fi operat cu aeronave Boeing 787-9 Dreamliner de trei ori pe săptămână, cu plecări din Istanbul în zilele de miercuri, vineri și duminică și returul ziua următoare.

Zborul din Istanbul spre Mexico City va avea o durată de aproximativ 15 ore, cu decolarea planificată la ora 20:55 din Istanbul și sosire în Ciudad de Mexico la ora locală 04:40. Pentru pasagerii care continuă călătoria mai departe spre Cancun aceștia vor avea o escală de o oră și 20 minute în Mexico City după care aeronava va continua spre Cancun.

De la Cancun aeronava se întoarce direct spre Istanbul, zborul având o durată de aproximativ 13 ore.

Din păcate pentru plecări din București, Constanța sau Cluj-Napoca escala în Istanbul pentru a lua legătura cu acest zbor este una destul de lungă.
Turkish Airlines are în orarul de vară 2019 trei zboruri pe zi din București, cu plecări de pe Aeroportul Otopeni la orele 05:50, 10:00 și 21:35, iar din Cluj sau Constanța zborurile pleacă tot aproape de prânz.

Tot din vara acestui an, compania aeriană Turkish Airlines va inaugura zborurile spre Bali, Densapasar, tot cu aeronave Boeing Dreamliner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *