Turkish Airlines va zbura spre Bali (Denpasar) din iulie 2019

Compania aeriană Turkish Airlines va inaugura începând de la mijlocului lui 2019 o nouă rută, este vorba despre zborul Istanbul – Bali Dendepasar. Astfel, compania turcă va opera a doua sa destinație din arhipelagul indonezian, după zborul spre capitala Jakarta.

Zborurile Istanbul – Bali Denpasar vor debuta în 17 iulie 2019 cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, urmând ca zborul să primească o frecvență zilnică din 8 August 2018.

Durata zborului este de aproximativ 13 ore.

Zborurile sunt listate în sistemele de rezervări ca fiind operate cu aeronave Boeing 787-9, pe care compania le va primi anul viitor. Aceste aeronave Dreamliner din flota Turkish Airlines vor avea o capacitate de 300 scaune, 30 în clasa business și 270 în clasa economy.

Zborul Turkish Airlines spre Bali va fi a cincea cea mai lungă rută operată de pe aeroportul din Turcia, după zborurile directe din Istanbul spre Los Angeles, San Francisco, Bogota (Columbia) și Sao Paolo (Brazilia).

În prezent, cea mai rapidă variantă de a ajunge în faimoasa insulă cu terase de orez, zei hinduși și priveliști superbe este cu Qatar Airways cu escală în Doha.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *