Turkish Airlines extinde perioada de suspendare a zborurilor internaționale regulate până la 20 Mai

Compania aeriană Turkish Airlines a anunțat că datorită extinderii epidemiei de COVID-19 a decis extinderea perioadei de suspendare a zborurilor internaționale până la 20 Mai 2020.

Anterior, perioada de suspendare a zborurilor internaționale a fost decisă până în 17 Aprilie 2020.

Decizia a fost luată conform cu indicațiile autorităților din Republica Turcă pentru a proteja sănătatea publică.

Zborurile interne (domestice) rămân suspendate până la 1 Mai 2020. Inițial și acestea trebuiau să fie reluate începând din 20 Aprilie 2020, dar în contextul continuării focarului de COVID-19 din Turcia, dar și din lume, decizia de a opri la sol toate aeronavele este una în linie cu ce se întâmplă și în alte țări.

În afara câtorva zboruri de repatriere și a unor zboruri cargo, compania turcă a oprit practic întreaga flotă de avioane la sol. Cu toate acestea, Turkish Airlines a operat zboruri doar cargo spre București.

Turkish Airlines a suspendat toate zborurile internaționale din 28 Martie 2020, iar zborurile interne au fost operate până în 4 Aprilie 2020.

Turcia este una dintre cele mai afectate țări de Noul Coronavirus, la momentul redactării acestui articol în țară fiind raportate peste 90.000 cazuri, cu peste 2140 decese. Un număr de 13.000 pacienți s-au recuperat în această țară de infecția cu noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *