Turkish Airlines crește frecvența zborurilor Cluj Napoca – Istanbul la 7 zboruri săptămânale din iunie 2019

Compania aeriană Turkish Airlines a operat zilele acestea mai multe modificări în creșteri de frecvență pentru zborurile sale din vara 2019. Printre rutele care se bucură de creșteri de frecvențe se numără și zborul Cluj Napoca – Istanbul, care astfel va crește de la 4 zboruri săptămânale la 7 zboruri săptămânale.

Creșterea de frecvență va veni începând din 26 iunie 2019.

Ruta Cluj Napoca – Istanbul a fost lansată de abia în 2016 și de atunci se bucură de un succes destul de mare, clujenii optând pentru călătorii cu Turkish Airlines atât spre Istanbul cât și spre rețeaua de zboruri Turkish Airlines de pe întreg globul.
În aproximativ același timp au anunțat la vremea respectivă (2016) zboruri directe Cluj – Istanbul și cei de la Atlas Global, dar și TAROM (care nu a operat deloc ruta în cele din urmă). În prezent, doar Turkish Airlines mai operează zboruri Cluj Napoca – Istanbul în zilele de luni, marți joi și sâmbătă.

De menționat că încă nu se regăsesc zborurile din iunie 2019 în sistemele de rezervări ale operatorului aerian, așadar nu vă grăbiți încă să dați năvală pe site-ul companiei aeriene din Turcia pentru a vă rezerva biletele de avion pentru vara anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *