Cazare la Tune Hotel Pasar Baru – Jakarta – Experienta

Daca vreodata va trece prin cap sa stati la un hotel Tune Hotels, va zic sa ganditi de mai multe ori, mai ales daca calatoriti in cuplu sau aveti pretentii ceva mai ridicate. Eu am stat doar la unul insa nu cred ca voi mai merge la un hotel de tip low cost la care platesti pentru orice upgrade (aer conditionat, tv, net, prosoape, samd).

Desi era un hotel destul de recent construit, curatenia era facuta doar pentru prima impresie, ulterior am observat ca gresia e galbena, capul acela de dus mult laudat nu ofera o presiune extrem de mare pentru apa sau ca nu aveam deloc loc in camera sa ne miscam doua persoane.

Cel mai mult mi-a „placut” ca holurile nu erau ventilate si persista un aer umed dar cald si totodata extrem de greu. Iar micul dejun pentru care am platit extra Ralucai nu ii placea deloc. Micul dejun era la o cafenea construita in hotel, unde se servea chicken with rice sau omlette acompaniate de niste chipsuri din orez expandat. Astea, ultimele, mi-au placut, dar igiena locului de mancat nu era cine stie ce. De asemenea, cafeaua era facuta la ibric si avea foarte mult zat. Ma rog, micul dejun fiind optional platit a doua zi nu am mai luat.

In camera aerul conditionat mai pornea random si puteai seta doar temperatura ambientala intre 17’C sau 20’C, eu fiind de regula obisnuit de regula cu 23-24’C. Ulterior, aveam sa ne dam seama ca peste tot unde am fost in Asia au oamenii astia o manie cu aerul conditionat dat la maxim, fie ca vorbim de unitati de cazare, restaurante, mall-uri sau masini.

Ce intr-adevar a fost misto la hotelul asta era patul foarte confortabil. Adica vreau sa zic ca chiar a fost misto, exact ca in reclama lor.

Desigur, la nici 100 lei/noapte/camera dubla veti spune ca nu pot avea pretentii. Culmea e ca la 140 lei deja ai conditii de lux in alte zone, cel putin in Indonezia 🙂
Noroc că am stat doar două nopți.

Daca mergeti singuri insa s-ar putea ca hotelul sa va fie pe plac, mai ales daca sunteti pe un buget redus si nu doriti sa stati pe la vreun hostel.

De Tune Hotels a mai scris si Sorin, e drept, din alta tara. El, in continuare insista ca i-a placut, asadar cel mai probabil e doar o chestiune de gusturi si nu a fost totusi pe gustul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *