Travel Smart Forum Cluj, evenimentul dedicat pasionaţilor de tehnologie şi călătorii

În era Facebook Live, Insta stories, Youtube sau Snapchat, momentele inedite din vacanţă devin amintiri share-uite cu prietenii doar cu un singur click. Travel Smart Forum Cluj aduce comunitatea din online în offline cu scopul de a inspira pe cei care vor să-şi transforme pasiunea pentru călătorii într-un obicei sau chiar un job full time.

Secolul tehnologiei a dezvoltat noi posibilităţi printre iubitorii de călătorii – cei pentru care decizia de a-şi lua o vacanţă în timpul săptămânii nu reprezintă un impediment – nomazii digitali. Sunt cei care au nevoie doar de un laptop, o conexiune la internet și dorința de a descoperi lucruri, locuri şi oameni noi.

Cluj-Napoca, oraşul inclus de nenumărate ori de turiştii stăini în topul oraşelor pe care trebuie să le vizitezi, găzduieşte un nou eveniment dedicat iubitorilor de călătorii ce au „în sânge” tehnologia.

Travel Smart Forum Cluj 2017 abordează subiecte precum fashion de vacanță, travel tips&tricks, cum să faci cele mai bune poze de călătorie sau cum să alegi vacanța potrivită, sub tematica „Digital Nomads Travelling”.

Cine sunt speakerii?

Cei prezenţi la conferinţă vor participa la workshopuri susţinute de speakeri cu o vastă experienţă în domeniul turismului precum Mihaela Călușer (General Manager Wens Travel), Gürsel Kaya (Calista Luxury Resort Sales & Marketing Director), Florin Crișan (Reprezentant FlixBus) Dragoș Bîrlea (Management consultant and executive coach), Simona și Alex (Nomazi digitali), Gloria Csiszer (MarComm Manager), Sandra Bendre (Fashion & Lifestyle Blogger), Dodo Mesaroș (vlogger), Gabriela Popescu (make-up artist si formator cursuri machiaj), Dan Carpov (Consiliul Judeţean Maramureş) Georgiana Spătaru (Inițiator retreat Conectare la Sine), Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) sau Alexandra Crăciun (Owner Pinch Of Salt).

Citește și  Summer Well 2023: Tot ce trebuie să știi despre festivalul de pe Domeniul Știrbey din Buftea

Punctele de discuţie atinse la Travel Smart Forum

Prima ediţie Travel Smart Forum Cluj 2017 propune subiecte de dezbatere care se află pe agenda oricărui pasionat de vacanţe şi călătorii. Evenimentul este structurat sub forma a patru paneluri de discuţie în care speakerii vor prezenta avantajele şi dezavantajele tehnologiei în vacanţe, idei de călătorii sau locuri memorabile şi ne vor da insight-uri din domeniu. Agenda completă a evenimentului poate fi cosultată pe adresa www.travelsmartforum.com/#agenda

Travel Smart Forum are loc în 6 aprilie la The Office Cluj-Napoca, începând cu ora 16:00, fiind o conferință organizată de Libero Events în colaborare cu Nish Travel.
Pe lângă Travel Smart Forum în portofoliul de evenimente Libero Events se mai regăsește și târgul de turism Touristica.

Nish Travel este agenția de turism, care a ales să facă un pas important în diferențierea serviciilor oferite. Activitatea și portofoliul de vacanțe au adiacent partea de travel marketing, care oferă comunității mai mult decât o destinație și un intinerariu. Agenția oferă cunoștințe, sfaturi, alternative și feedback-ul unei comunități mereu conectate.

Companiile care au înțeles importanța pe care o are turismul și care sprijină evenimentul sunt:
Powered By: Calista Luxury Resort
Gold Partner: Wens Travel, Samsonite
Susținători: Mionetto, Casa Aris ,VisitMaramureș, Consiliul Județean Maramureș, Dagrino, Bujori în obrăjori
Parteneri Media: Lipa-Lipa, The Markers, Antreprenor în România, Jurnalul de Afaceri, Pagina de Transilvania, Pagina de Lifestyle, Turism Market, Undelucrăm, Cluju.ro, Zelist Monitor, Transilvania Business, Săcălătorim.ro, OrașulCluj.ro, Mujer, Jurnalul de Afaceri, Info Travel Romania, I Love Cluj, I Like Cluj, Fashi8n, Clujul de buzunar, ClujLife, Cluj.com, Business Club, Autentici.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *