Transfer de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța spre oraș sau spre stațiuni: Mamaia, Eforie, Neptun

Aeroportul Internațional din Constanța se află la cea mai mare distanță de orașul deservit în comparație cu orice alt aeroport din România. Practic, pentru un drum până la Gara Constanța, de la Aeroport, drumul parcurs are o distanță de peste 30 kilometri.

În funcție de trafic, acești 30 kilometri pot însemna orice de la 30 minute în sus.

Aeroportul fiind plasat la Nord de oraș, devine astfel problematică nu doar distanța de oraș cât mai ales transfer spre stațiunile din sudul județului, spre Vama Veche, Jupiter, Neptun sau celelalte stațiuni. Există însă varianta transferului până la Gara Constanța și de acolo mai departe spre stațiuni folosind una dintre opțiunile existente.

În cadrul proiectului Unim România, pentru transfer de la Aeroportul Constanța până în Mamaia am folosit serviciile companiei specializate în transferuri de la Constanța: Direct Aeroport. Și a fost excelent, șoferul așteptându-ne imediat ce am ieșit la aeroport de pe zborul Cluj Napoca – Constanța și ne-a lăsat în Mamaia direct la hotel!

Mașinile companiei sunt dotate cu aer condiționat (atât de necesar în căldurile astea) și loc destul de mult pentru bagaje, în partea din spate a microbuzului. De asemenea, microbuzul cu care am fost noi preluați avea și internet wireless, deși personal nu l-am testat.

Transfer Aeroport Constanța - Mamaia - Direct Aeroport
Transfer Aeroport Constanța – Hotel în Mamaia

Pentru a rezerva un transfer este suficient să intrați pe site-ul Direct Aeroport sau să sunați la numărul de telefon 0737 503.503 pentru transfer de pe Aeroportul din Constanța. Este bine să cereți cu mai multe zile înainte rezervarea și să precizați că știți de serviciu de pe site-ul T2T.ro.

 

2 comentarii la „Transfer de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța spre oraș sau spre stațiuni: Mamaia, Eforie, Neptun

 • 26 ianuarie 2023 la 19:59
  Permalink

  Buna seara pot face o rezervare din Kogalniceanu din Aeroport ptr Constanta , ptr 31.01.2023 aterizez la 21:00

  Răspunde
  • 26 ianuarie 2023 la 23:11
   Permalink

   Bună seara, îmi pare rău, dar nu primim rezervări pe acest site. Va trebui să vă adresați direct companiei de transfer, 0737 503.503.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *