Trafic in conditii de iarna pe Aeroportul Otopeni

Astazi, 4 ianuarie 2016, pe aeroporturile Henri Coandă şi Băneasa, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi rafale de vânt care transportă zăpada la sol.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge la aproximativ o oră.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Cu acelasi comunicat a venit si TAROM care pe pagina de facebook unii pasageri insa spunand ca zborurile ar avea ceva mai multa intarziere si in unele cazuri neanuntate. Operarea este intarziata si de necesitatea degivrarii aeronavelor.

Zborul TAROM RO415 Bucuresti – Madrid, programat pentru decolare la ora 08:25 in acest moment este intarziat cu o ora estimata de plecare la 12:00. Alt zbor cu o intarziere ceva mai mare este 0B111 Blue Air Bucuresti – Bergamo, care a decolat cu o ora si 35 minute intarziere sau zborul 0B131 Blue Air spre Londra cu o intarziere estimata de o ora si 30 minute.

Citește și  Linia de autobuz expres STB 783 devine linia 100 din 2 decembrie 2023 și va avea mai puține stații pe traseu, în special în zona orașului Otopeni

Foto: Flickr / George M. Groutas, Baneasa Airport, 8 Februarie 2010

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *