Timișoara – Tel Aviv – Zbor nou lansat de Wizz Air începând cu octombrie 2017

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air a introdus în oferta sa de destinații de la Timișoara un nou oraș: Tel Aviv.

Zborurile vor debuta începând din sezonul de iarnă 2017 și vor avea o frecvență de două zboruri săptămânale.

Zborurile vor opera în zilele de luni și vineri. Pentru amatorii de city-break-uri, aș recomanda plecarea luni și întoarcerea vineri, pentru a evita sâmbăta nelucrătoare.

Prețurile pentru un bilet de avion pe ruta Timișoara – Tel Aviv pleacă de la 229 lei. Locurile la acest preț sunt limitate iar prețurile nu includ bagaj de cală sau alte servicii speciale.

Verifică aici cele mai mici prețuri pentru zboruri Timișoara – Tel Aviv

Orar zboruri Wizz Air Timișoara – Tel Aviv

Timișoara 06:00 –  09:05 Tel Aviv
Tel Aviv  09:55 – 13:10 Timișoara

Durata efectivă a zborului este de la vreo 2 ore și 40 minute până la 3 ore, funcție de culoarul de zbor primit și direcția de mers.

Zborurile vor fi operate cu avioane Airbus A320 cu 180 locuri, toate în clasa economică. Am zburat cu compania Wizz Air pe ruta București – Tel Aviv, iar impresiile mele de călătorie le puteți regăsi aici.

În ultima vreme, compania low-cost Wizz Air a lansat o serie de zboruri spre Tel Aviv. Pe lângă zborurile din Timișoara spre Tel Aviv, compania mai zboară din România spre această destinație de la Iași, Craiova, Cluj și București.

Citește și  Wizz Air reia zborurile București - Salzburg din 2 aprilie 2024

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *