Timisoara – Londra cu Ryanair – zbor zilnic

La conferinta de presa de astazi 14 ianuarie 2016, compania Ryanair a anuntat dezvoltarea celei de a 78 baze din Europa. Este si prima baza pe care o deschide in Romania, pe Aeroportul din Timisoara fiind alocata o aeronava Boeing 737-800 care va efectua din cele 7 rute nou anuntate astazi. Printre ele se numara si ruta Timisoara – Londra, care incepand cu 1 noiembrie 2016 va fi operata in fiecare zi.

Orarul de zbor pentru cursa Timisoara – Londra a celor de la Ryanair va fi operata spre aeroportul Stansted dupa urmatorul orar:

Timisoara TSR – Londra Stansted STN- 17:40 – 18:25
Londra Stansted STN – Timisoara TSR – 18:50 – 23:30

Zborul Ryanair astfel se adauga spre Londra deja celor efectuate de catre Wizz Air, astfel ca aceasta crestere a frecventelor spre Londra cu siguranta va marca si scaderi in pretul biletelor de avion. Concurenta este buna mai ales pe una dintre cele mai populare rute frecventate de romani.

In momentul redactarii acestui articol, preturile pornesc de la aproximativ 40 EUR pentru un zbor dus-intors Timisoara – Londra, fara bagaj de cabina inclus.

timisoara _ londra

Disponibilitatea biletelor la preturi mici se poate epuiza rapid, asadar pentru a va asigura de cele mai bune preturi este indicat sa rezervati biletele de avion pentru zborurile Ryanair Timisoara – Londra cat mai rapid.

Citește și  Ryanair anunță zboruri între România și Albania din orarul de iarnă 2023

Pe langa zborurile spre Londra oferite de Ryanair din Timisoara incepand cu 1 Noiembrie vor mai fi disponibile si urmatoarele zboruri cu plecare din Capitala Banatului: Berlin, Bruxelles Crl., Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn și Milano Bergamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *