Time to Travel

Una dintre putinele lucruri pe care mi le-am propus la finalul anului trecut – si nu vorbesc de acele dorinte spuse la cumpana dintre ani – a fost sa calatoresc mai mult. Parte din obiectiv l-am atins, insa in 2014 doresc sa plec de cel putin doua ori departe. O data am fost.

De aceea, pentru mine 2014 nu este doar un an – este anul Time to Travel sau, pe scurt – T2T.ro.

Iar departe nu ajungi cu una cu doua, una la mana e un efort financiar si ai parte de niste constrangeri. In aceste constrangeri cauti oferte, te documentezi despre cum e mai bine, cum sa iti imparti timpul si mai ales – cum sa gasesti cea mai buna oferta pentru a ajunge departe.
D
oi la mana, pleci departe iar acel departe de cele mai multe ori reprezinta oameni si mai ales obiceiuri diferite, tot felul de legi si multe lucruri de stiut despre care nu te-ai fi gandit, clima diferita sau pericole date de specificul locului.

In ultimele luni dau de foarte multe oferte pe care le-as putea imparti cu voi mai departe. Una dintre ele in cadrul plecarilor mele departe o reprezinta combinatiile cu escale aparent absurde insa care momentan nu au niciun rost timpul nefiind cu mine – iar alta efectiv oferte gasite navigand aiurea.

Bun, dupa ce sa zicem am gasit oferta, vreau ca pe site-ul acesta sa impartasesc organizat experientele mele avute in cadrul calatoriilor, fie ele in Romania, Europa sau Restul Lumii. Blogul personal nu este de ajuns.

Iar altfel, pe langa pasiunea de a calatori, mai am si cateva alte pasiuni conexe turismului: transportul aerian, feroviar sau..rutier. Voi scrie si despre asta.

In Yogyakarta, Indonezia
In Yogyakarta, Indonezia

Spor sa am! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *