TAROM suplimentează în vara 2017 frecvența zborurilor din București spre Barcelona, Valencia și Madrid

Compania aeriană TAROM va mări numărul de zboruri disponibile de pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni spre Spania începând din iunie, pentru perioada sezonului de vară.

Astfel, de frecvențe în plus se vor bucura călătorii care vor zbura spre Barcelona, Valencia și Madrid. Nu este prima dată când TAROM mărește frecvența zborurilor în sezonul de vară din București spre Spania, știindu-se bine faptul că sunt rute extrem de solicitate atât de românii care muncesc în Peninsula Iberică cât și de cei care care își fac vacanța în Spania.

11 zboruri săptămânale spre Barcelona din 2 iunie 2017

Spre Barcelona, TAROM are în acest moment un zbor zilnic de la ora 08:30, zborul RO421. Zborul retur, RO422 este operat de pe Aeroportul Barcelona de la ora 11:30.

Numărul de zboruri disponibile spre Barcelona va crește la 11 zboruri săptămânale începând cu 2 iunie, când se adaugă zborul RO429, cu plecare din București la ora 22:40. Noul zbor adăugat va opera în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, returul având loc ca zborul RO435, cu plecare din Barcelona la ora 01:35 în zilele de marți, joi, sâmbătă și luni și sosire la București în jurul orei 5:40.
Orarul zborurilor nou adăugate nu este neapărat excelent pentru amatorii de city-break-uri, poate doar la întoarcere să îți prelungești foarte mult șederea, dar un zbor de noapte uneori nu este prea confortabil.

Citește și  TAROM ar urma să primească două aeronave noi Boeing 737 MAX în 2025

Totuși, prin noile zboruri adăugate poți să ai parte de mai multă flexibilitate și prețuri mai bune, aș recomanda să verifici de exemplu prețuri pentru plecare dimineața și întoarcere seara. Poți chiar să cumperi biletele dus separat de biletul de întoarcere, cu alte companii aeriene.

Poți să citești aici despre impresiile mele de călătorie cu TAROM pe ruta București – Barcelona, alături de fotografii și material video.

Vezi oferte bilete de avion București – Barcelona

3 zboruri săptămânale spre Valencia

Dacă acum sunt doua două zboruri săptămânale oferite de TAROM spre Valencia, pe durata sezonului de vară, începând cu 20 iunie și până în 26 septembrie 2017 TAROM va mai introduce o frecvență suplimentară zborului RO431 cu plecare la ora 21:05 din București. În acest moment zborurile sunt operate în zilele de vineri și duminică iar frecvența suplimentară se introduce pentru zborurile cu plecare din București în ziua de marți.

Returile sunt operate în zilele de miercuri, sâmbătă și luni, cu plecare din Valencia la ora 00:25.

Zborurile TAROM din București spre Valencia sunt operate de avioane Airbus A318 iar prețurile minime văzute pe această rută pornesc de la 147.49 EUR dus-întors.

Vezi oferte bilete de avion București – Valencia

11 zboruri săptămânale din București spre Madrid

Madrid este una dintre cele mai populare destinații din oferta TAROM, operată în trecut deseori cu avioane de tip Airbus A310 cu două culoare, avion care din păcate a fost retras din serviciul comercial. Începând cu 5 iunie, numărul de zboruri săptămânale TAROM din București spre Madrid va fi de 11 zboruri săptămânale, de la 7 zboruri câte sunt operate în prezent.

Citește și  TAROM reia zborurile spre Israel din 1 ianuarie 2024

Astfel, vom avea câte două zboruri între București și Madrid oferite de compania aeriană națională în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Orarul este excelent, plecările din București fiind la orele 08:10 în fiecare zi și de la 16:35 în zilele cu frecvențe suplimentare. Retururile sunt programate la 12:15 și 20:25 din Madrid, orarul fiind excelent din toate punctele de vedere, atât pentru călătorii business cât și pentru cei care vor alege un city-break vara aceasta în Capitala Spaniei.

Vezi oferte bilete de avion București – Madrid

Un comentariu la „TAROM suplimentează în vara 2017 frecvența zborurilor din București spre Barcelona, Valencia și Madrid

  • 16 martie 2017 la 23:14
    Permalink

    Ce pacat de cursele directe anulate cum este cea de la Iasi la Madrid. Daca ne-ar fi cerut parerea ca si agentie romaneasca de peste 13 ani in Spania le-am fi spus ca ar fi avut mai mare succes cu o cursa din Iasi catre Valencia unde sunt mult mai multi moldovenI si bucovineni decat la Madrid unde predomina ardelenii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *