TAROM va prezenta la BIAS în expoziția statică o aeronavă ATR 72-600

Compania aeriană TAROM va fi prezentă la BIAS atât printr-o evoluție a unei aeronave Airbus A318, cât și printr-un stand fizic.

Cu ocazia reînnoirii de aeronave ATR pe care TAROM o va face în toamnă, TAROM va prezenta în cadrul expoziției statice și o aeronavă de tip ATR 72-600 care va înlocui vechile modele 42-500 și 72-500 pe care compania le are în prezent în flotă.

Aeronava este una de prezentare pusă la dispoziţie de către ATR special pentru acest eveniment pentru a prezenta publicului larg noul model de avion cu elice care va înlocui actuala flotă de aeronave ATR de la TAROM. Nu este vorba de o aeronavă vopsită în culorile TAROM, dar va fi una configurată foarte asemănător cu ce va avea în flotă TAROM începând cu sfârșitul acestui an.

Aeronava expusă pe platforma aeroportului Băneasa va putea fi pozată și vizitată în interior de către cei care vor participa la showul aerian BIAS.

Din ce pare, avionul pus la dispoziție de ATR este cel vopsit în livery Silver Airways. Dacă va fi vorba de o aeronavă ATR 72-600 cum precizează TAROM, operatorul aerian din SUA va recepționa primul astfel de avion în septembrie 2019.

ATR a mai prezentat și o aeronavă ATR 42-600 la showul aerian de la Farnborough de anul trecut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *