TAROM va oferi și în 2019 zboruri sezoniere pe timpul verii între Satu Mare și Constanța

Compania aeriană TAROM a anunțat că din 5 iulie 2019 va relua operarea zborurilor sezoniere între Satu Mare și Constanța.

Zborurile sunt programate cu avioane de tip ATR 42-500, iar durata zborului este de doar o oră și 40 minute.

Orarul anunțat este același ca anul trecut:

RO634 Constanța 11:05 – 1245 Satu Mare ATR 42-500 / marți, vineri
RO633 Satu Mare 0900 – 1040 Constanța ATR 42-500 / marți, vineri

Prețurile pentru aceste zboruri pleacă de la doar 31 EUR/segment de zbor și include un bagaj de mână și un bagaj de cală de până la 23 kilograme.

Zborurile au fost operate pentru prima dată în vara anului trecut și acestea s-au bucurat din primul sezon de operare de succes, compania având un grad de încărcare satisfăcător pe această rută.

Este de înțeles, având în vedere că pentru cei care optează să meargă din Nord Vestul țării călătoria cu trenul poate dura spre 20 ore, pe când cu avionul, la costuri similare, călătoria poate dura doar o oră și jumătate.

În plus, față de anul trecut, când zborul a fost pus la vânzare cu 5 săptămâni înainte de lansarea rutei, de data aceasta TAROM a încărcat în sistemul său de rezervări biletele cu luni bune înainte de debutul zborurilor. Anul trecut, anunțul pentru operarea zborurilor venind în momentul în care deja mulți locuitori ai nord-vestului țării dornici de o vacanță deja aveau călătoriile rezervate spre alte destinații.

Citește și  TAROM ar urma să primească două aeronave noi Boeing 737 MAX în 2025
Aeroportul Internațional Constanța
Aeroportul Internațional Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *