TAROM testează clase de călătorie fără bagaj de cală pe ruta București – Budapesta

Compania TAROM a lansat o nouă clasă de călătorie pe ruta București – Budapesta, care nu include bagaj de cală. Astfel, prețul biletului de avion este redus cu cel puțin 10 EUR față de o călătorie cu bagaj de cală pentru o călătorie dus-întors.

Noua clasă de călătorie o puteți găsi sub denumirea „0 Bag” și din ce am observat reducerea de preț se aplică doar pentru zboruri dus-întors, pentru zboruri dus aveam același preț și cu bagaj de cală înregistrat, și fără.

Anunțul cu privire la această nouă clasă tarifară este cuprins doar în pagina de prezentare a rutei de pe site-ul TAROM.

În altă ordine de idei, pe rutele spre Budapesta, Sofia sau Belgrad se călătorește mult în interes de serviciu și numărul de bagaje luate poate fi destul de redus. Totuși, cu un preț mai mic, TAROM poate concura cu companiile low-cost, diferența de preț dintre o călătorie cu TAROM în comparație cu competiția low-cost Wizz Air este semnificativă. Totuși, TAROM stă mult mai bine la numărul și orarul zborurilor.

Majoritatea zborurilor pe ruta București – Budapesta ale TAROM sunt operate cu aeronave ATR 42 sau ATR 72.

De menționat că la TAROM pasagerii pot urca la bord cu două bagaje de mână, un troler de cabină de dimensiuni standard plus echivalentul unei genți mici de laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *