TAROM ar urma sa suspende temporar zborurile spre Moscova

Conform Hotnews.ro, TAROM ar urma sa suspende incepand cu orarul de vara cursele spre Moscova, din motive care tin de factorul de incarcare redus si profitabilitatea acestei curse. Perioada care ar insemna sa ramanem fara o cursa operata de TAROM spre Moscova s-ar putea plasa in intervalul 27 Martie – 25 Octombrie 2016, cel putin.

Cu toate acestea, in sistemul de rezervari TAROM veti avea in continuare optiunea de a rezerva biletele de avion spre Moscova, zborurile fiind operate de catre operatorul de stat din Rusia – Aeroflot. TAROM este in alianta SkyTeam alaturi de Aeroflot iar pe zborurile Otopeni – Moscova exista un acord de tip codeshare.

Pana la urma, conform utilizatorilor de pe forumul Fly-Ra.ro, zborul acesta avea foarte putini pasageri, asadar impactul anularii nu ar trebui sa afecteze multa persoana. Plus de asta, avand aeronava libera in aceasta perioada, TAROM se poate orienta pe cresterea frecventelor a unor zboruri cu o profitabilitate ridicatasau chiar sa aloce avioanele pe zboruri charter, chiar intr-o perioada de varf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *