TAROM revine cu oferte de toamnă – bilete externe dus-întors de la 119 EUR

Compania aeriană TAROM a anunțat lansarea unei noi promoții de toamnă pentru bilete de avion puse în vânzare în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie.

Biletele de avion cu prețuri promoționale de la 119 EUR dus-întors se găsesc pe destinațiile externe din perioada 29 octombrie – 31 martie 2020, cu excepția perioadei curprinse între 15 decembrie 2019 și 10 ianuarie 2020.

Tarifele promoționale pentru biletele de avion se aplică pe zborurile operate de TAROM pe următoarele rute:

• TARIF DE LA 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon;
• TARIF DE LA 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan;
• TARIF DE LA 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Biletele de avion TAROM includ transportul gratuit al bagajului de cabină și de cală (în limita a 23 kilograme), catering la bord și check-in online sau la aeroport.

Pentru simularea celor mai bune oferte de călătorie vă recomand folosirea unui motor de căutare zboruri precum momondo.

Citește și  O aeronavă TAROM Boeing 737-800 va fi denumită „Nadia Comăneci”

Aș remarca în special prețurile foarte bune pe destinații mai puțin bătute de turiști români precum Tbilisi, Cairo, Amman, Beirut și poate chiar Hamburg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *