TAROM renunță la inaugurarea rutei Constanța – Chișinău

După ce a anunțat lansarea din provincie a unei serii de șase rute interne dar și externe acum câteva săptămâni, TAROM pare că începe să taie acolo unde rezultatele nu îndeplinesc așteptările.

Potrivit unui comunicat postat de către Aeroportul Constanța pe Facebook, TAROM va anula inaugurarea rutei Constanța – Chișinău.

Zborurile nu se mai regăsesc nici în sistemele de rezervări.

Același comunicat precizează că zborurile Satu Mare – Constanța rămân în dezvoltare și de asemenea există planuri pentru mai multe rute în sezonul estival 2019.

Chiar dacă este aparent un pas înapoi, dacă ruta este anulată din motiv de prea puțin pasageri este totuși un semn că TAROM încearcă și se adaptează la realitățile pieței. Este ceva ce face orice companie aeriană în căutarea profitului.

De altfel, orarul acestui zbor pe ruta Constanța – Chișinău nu era nici el printre cele mai prietenoase, având în vedere că transferul de la Aeroportul Constanța spre stațiuni este relativ dificil, iar orarul cu zbor de noapte în niciun caz nu se poate numi estival, asta dacă nu este achiziționat într-un pachet turistic care să includă și transfer la hotel.

Ruta ar fi trebuit să debuteze de la 1 iulie, după următorul orar:

Citește și  Black Friday 2023 TAROM cu vouchere vandute pe eMAG la jumătate de preț

Constanța – Chișinău 3 zboruri săptămânale cu avioane ATR 42/72
RO758 Constanța CND 0015 – 0120 Chișinău KIV AT7 / luni
RO758 Constanța CND 0015 – 0120 Chișinău KIV AT4/ miercuri, vineri

RO757 Chișinău KIV2250 – 2350 Constanța CND AT7 / duminică 7
RO757 Chișinău KIV2250 – 2350 Constanța CND AT4 / marți, joi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *