TAROM reia zborurile spre Belgrad din 16 iunie cu până la 3 frecvențe săptămânale

Compania aeriană națională TAROM a anunțat reluarea zborurilor spre Belgrad, capitala Serbiei, din 16 iunie. Zborurile vor fi operate cu o frecvență de 2-3 zboruri săptămânale.

Pentru început, TAROM are la vânzare zboruri spre Belgrad în zilele de luni, miercuri pentru luna iunie. Din iulie, TAROM va adăuga o frecvență suplimentară și în ziua de vineri.

TAROM are încărcate în sistemele de rezervări operarea zborurilor spre Belgrad cu noile aeronave ATR 72-600.

În prezent, pe această rută deja compania aeriană sârbă Air Serbia și-a reluat deja zborurile. Biletele de avion ale Air Serbia sunt vândute și de către TAROM.

Zborurile spre Belgrad operate de TAROM înainte de starea pandemică erau operate cu o frecvență zilnică, la care se adaugau și în general două zboruri zilnice operate de Air Serbia. Conexiunea dintre cele două țări a fost mult redusă în ultima perioadă datorită contextului. O dată cu revenirea la o oarecare normalitate este de așteptat ca frecvențele să ajungă din nou la zboruri zilnice.

Fără zboruri în zilele de marți și joi

În prezent, de exemplu în zilele de luni, sunt la vânzare 3 zboruri zilnice, două operate de Air Serbia și un zbor operat de TAROM. Cu toate acestea, marți sau joi nu este programat niciun zbor direct între cele două capitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *