TAROM reia zborurile Iași – Munchen începând cu 30 octombrie 2017

TAROM a anunțat reluarea începând cu 30 octombrie 2017 a zborurilor dintre Iași și Munchen. Zborurile vor avea o frecvență de două zboruri săptămânale iar prețurile pornesc de la 124 EUR pentru un bilet dus-întors.

Zborurile vor fi operate în zilele de luni și joi, orarul fiind ușor modificat față de anunțarea inițială a zborurilor în 2015.

Zborul în ziua de luni pleacă la ora locală 16:20 de la Iași, iar returul în ziua de luni este programat de la Munchen la ora 18:15, ajungând în cele din urmă la Iași la ora locală 21:15.
Pentru ziua de joi plecarea de la Iași este programată mai devreme, la ora 13:50 iar cea de la Munchen la

Durata zborului între cele două destinații este de aproximativ două ore.

TAROM a renunțat în primăvara acestui an la zborul de Munchen, în urma lipsei avioanelor, chiar dacă zborul a fost lansat de curând. Totuși, de la primirea noilor avioane Boeing 737-800 TAROM a început să readauge zborurile tăiate și își face chiar planuri pentru zboruri intercontinentale.

Citește și  Wizz Air va lansa din 2018 zboruri de la Iași spre Billund, Eindhoven, Paris, Dortmund, Malmo și Salonic

Totuși, de incapacitatea TAROM de a deservi ruta a profitat Blue Air, care imediat ce a văzut că TAROM renunță temporar la rută și-a lansat propriul zbor Iași – Munchen, dar și ei au renunțat însă la ruta spre Berlin pentru a oferi această rută, probabil mai profitabilă pentru ei.

Verifică aici cele mai mici prețuri pentru zboruri Iași – Munchen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *