TAROM reia zborurile București – Târgu Mureș din 22 noiembrie cu două zboruri săptămânale

Compania aeriană națională TAROM va relua zborurile pe ruta București – Târgu Mureș începând din 22 noiembrie 2018.

Zborurile sunt anunțate a se relua cu o frecvență de 2 zboruri săptămânale, utilizând aeronave de tip ATR 42-500, printr-un comunicat transmis de către Aeroportul Internațional Transilvania Târgu Mureș.

Aeronavele ATR 42-500 TAROM sunt configurate cu o capacitate de 48 locuri.

Conform Aeroportului Târgu Mureș orarul este anunțat astfel:

Pe ruta București – Târgu-Mureș în fiecare Joi și Duminică decolează la 21:20 și aterizează la 22:30
Pe ruta Târgu-Mureș – București în fiecare Vineri și Luni decolează la 05:40 și aterizează la ora 06:50

Observăm așadar că aeronava înnoptează la Aeroportul Târgu Mureș iar orarul este foarte bun pentru cei care pleacă din Târgu Mureș dimineața și vor să prindă conexiunile TAROM de dimineață cu plecare din București.

De menționat că zborurile București – Târgu Mureș vor fi suspendate între 23 Decembrie 2018 și 6 Ianuarie 2019.

Lansări foarte din scurt la TAROM

Momentan zborurile nu sunt încă disponibile spre rezervare în sistemele TAROM. Spre deosebire de alte companii aeriene, care își anunță zborurile cu multe luni înainte, se pare că TAROM își face un obicei de a anunța unele zboruri cu foarte puțin timp înainte de data de start a zborurilor.

Citește și  Vouchere de reducere TAROM la vânzare și după Black Friday la eMAG

Aeroportul din Târgu Mureș a fost redeschis zborurilor încă din luna iunie, după terminarea lucrărilor de modernizare, o ocazie care era perfectă pentru a anunța reluarea zborurilor între București și Târgu Mureș și șansa de a vinde mai multe bilete de avion la preț mai mare decât cu ocazia lansărilor atât de „din scurt”.
Aeroportul din Târgu Mureș este situat într-o zonă în care se consideră aproape atât Aeroportul din Sibiu cât și cel din Cluj Napoca, ambele aeroporturi având zboruri directe spre București. Ceea ce poate face ca unii pasageri să fi rezervat mai din timp zboruri pe aceste rute, în detrimentul plecării de pe ruta locală, de aceea este vital ca un operator aerian să anunțe din cel mai scurt timp posibil reluarea anumitor zboruri.
În schimb, TAROM a experimentat anunțarea și anularea zborurilor Chișinău – Timișoara (și ulterior reluarea) sau Chișinău – Constanța, pe lângă lansarea și apoi anularea Cluj – Paris – Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *