TAROM reia din orarul de vară zborurile București – Cairo (Egipt)

Compania aeriană TAROM a anunțat astăzi reintroducerea zborurilor directe pe ruta București – Cairo cu începere din orarul de vară care debutează la 31 martie 2019.

Zborurile sunt parțial încărcate în sistemul de rezervări TAROM la prețuri care pornesc de la 192 EUR dus-întors, cu primul zbor disponibil în data de 3 Aprilie.

De precizat că în prețul biletelor de avion TAROM este inclus bagajul de mână la dimensiuni standard, un bagaj de cală de până la 23 kilograme și catering complet cu apă, băuturi și mâncare la bord.

Orar de zbor pe timpul nopții, dar potrivit pentru conexiuni de la Cairo

Zborurile București – Cairo operate de TAROM sunt programate a fi operate în zilele de miercuri și sâmbătă, cu plecare din București la ora locală 00:30 și sosire în Cairo la ora locală 02:15, după un zbor de aproximativ două ore și 45 minute.
Returul din Cairo spre București este programat de pe Aeroportul Internaţional Cairo la ora locală 03:00, cu sosire pe Henri Coandă Otopeni la 06:50. De precizat că orarul este foarte bun pentru pasagerii care ar putea să zboare din Cairo spre Europa, cu conexiune în București.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 737-300 din flota TAROM.

Citește și  TAROM reia zborurile spre Israel din 1 ianuarie 2024

O rută tradițională în portofoliul TAROM suspendată în 2013

Zborurile spre Cairo au fost suspendate în octombrie 2013, datorită situației de la vremea respectivă din Egipt care a lovit puternic în turism, zborul București – Cairo fiind de-a lungul timpului un zbor tradițional operat de TAROM. Primele zvonuri despre revenirea zborurilor TAROM spre Cairo au apărut încă din toamna anului trecut, când destinația era deja trecută în revista de la bordul avioanelor TAROM.

TAROM va fi singurul operator aerian care va opera zboruri regulate din România spre Egipt, deși la un moment dat și Blue Air și-a anunțat intenția de a intra pe rută. Este, de altfel și singura rută directă din România spre Africa, dacă nu punem la socoteală companiile charter care zboară spre Sharm El Sheikh sau Tunisia.

De precizat că din orarul de vară, TAROM va mai adăuga și zboruri noi spre Erevan (Armenia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *