TAROM oferă 20% reducere pentru biletele de avion cumpărate în 8 Martie

Compania națională TAROM a anunțat o nouă promoție, disponibilă pe toate rutele interne și externe. Promoția va fi disponibilă în data de 8 Martie, cu ocazia Zilei Femeii.

TAROM astfel va oferi o reducere de 20% pentru toate zborurile rezervate în data respectivă și care au dată de călătorie cuprinsă între 15 aprilie – 15 iunie 2018.

Nu contează dacă este vorba de o destinație externă sau una internă, reducerea aplicându-se din ce am înțeles pentru orice zbor. Singura condiție este ca data de rezervare să fie în 8 martie iar călătoria să fie cuprinsă în perioada 15 aprilie  – 15 iunie.

Este o promoție oarecum atipică pentru TAROM, în sens că de data aceasta nu mai face un preț minim pentru o anumită destinație prin alocarea unei noi clase de călătorie, ci tehnic va oferi un număr de bilete din toate clasele de călătorie la reducere. Acest tip de promoții este de regulă făcut de Blue Air și Wizz Air. Personal eram fanul prețului fix anunțat astfel încât să știu că este cea mai bună ofertă aceea pe care am găsit-o și să nu mai caut în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *