Tarom a anuntat orarul de iarna pentru 2014 – 2015

Compania nationala Tarom a anuntat astazi orarul de iarna pentru zborurile din perioada octombrie 2014 – martie 2015. Surprize in randul unor eventuale destinații nu sunt, iar zborul spre Beijing inca nu a primit un orar definitivat, in fapt nici macar nu este inca disponibil spre rezervare, desi umbla vorba ca ar incepe din 16 septembrie 2014.

Pasagerii companiei TAROM îşi pot achiziţiona bilete de avion, în orarul de iarnă 2014/2015 la preţuri începând de la 99 euro (locuri limitate), pentru călătorii dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

În orarul de iarnă 2014/2015, compania TAROM va opera zboruri directe către 36 destinaţii, dintre care 28 sunt operate cu plecare din Bucureşti şi 8 de pe aeroporturile din Iaşi, Sibiu şi Cluj.

Destinaţiile externe cu plecare din Bucureşti sunt: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra-Heathrow, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm,TelAviv şi Viena ; din Iaşi, TAROM va opera către următoarele destinaţii: Roma, Torino, Londra (Luton), Bologna, Bergamo şi Tel Aviv; din Sibiu TAROM va zbura către Munchen, iar din Cluj către Viena.

Destinaţiile interne, cu plecare din Bucureşti, pe care TAROM le va opera în această iarnă sunt: Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Iaşi şi Targu Mureş.

TAROM este singura companie aeriană românească ce oferă pasagerilor săi, servicii gratuite, incluse în preţul biletelor de avion precum: serviciile de catering, transportul unui bagaj de cală cu greutatea maximă de 23 kg, pentru clasa Economy şi 3 bagaje cu greutatea maximă de 23 kg fiecare, pentru clasa Business. Pentru fiecare dintre cele 2 categorii, se adaugă transportul gratuit, în cabină , a unei piese de bagaj, cu greutatea maximă de 10 kg.

De asemenea, atât check-in-ul online, pe mobil cât şi cel în aeroport sunt gratuite, incluzând opţiunea de alegere a locului în avion.

Orarul de iarnă este disponibil pentru călătorii ce se vor efectua în perioada 26 octombrie 2014-28 martie 2015.  Ne dorim să oferim pasagerilor noştri cele mai bune condiţii de călătorie. Acesta este şi motivul pentru care şi în acest sezon de iarnă vom păstra tradiţia de a oferi pasagerilor noştri posibilitatea de a transporta gratuit în plus fata de bagajul de cală , echipamentul de ski sau snowboard în greutate de maximum 23 kilograme . Această facilitate este valabilă pentru zborurile dinspre România spre Viena,  Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna , Geneva şi dinspre Londra spre România a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Photo Credit: “TAROM Airbus A318 YR-ASA” by BriYYZ / Flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *