TAROM a lansat celebra ofertă de toamnă: bilete de avion de la 39 EUR dus-întors pe intern și de la 99 EUR pe internațional

Compania aeriană TAROM a lansat astăzi mult așteptata promoție de toamnă cu prețuri reduse pentru bilete de avion. Astfel, compania oferă bilete de avion la prețuri de la doar 39 EUR dus-întors pe destinațiile interne și zboruri internaționale de la doar 60 EUR segment de zbor. În plus, prețurile pentru un bilet de avion dus-întors pe destinațiile internaționale pleacă de la doar 99 EUR.

Bilete de avion de la doar 39 EUR dus-întors pe destinațiile interne

TAROM este compania aeriană care oferă cele mai multe zboruri între București și orașele din țară, iar o promoție de la compania națională vine excelent pentru cei care au treabă la București sau vor să viziteze un oraș de provincie.
Astfel, biletele de avion între Bucureşti şi Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timisoara costă doar de la 39 EUR, dar pe momondo puteți găsi biletele de avion chiar mai ieftin de atât.

Link afiliat
Link non-afiliat

Destinații internaționale la prețuri de la doar 99 EUR dus-întors

Poate ce îi interesează cei mai mult pe amatorii de city-break-uri sunt însă destinațiile internaționale, iar TAROM are trei grupe de preț pentru zboruri internaționale. Partea bună este că oferta este valabilă și pentru plecări din orașele din provincie, pentru zboruri directe sau nu.

  • PRET UNIC, cu toate taxele incluse, 99 EUR dus-întors pentru biletele achiziţionate pe rute între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv şi intre Iasi şi Munchen/ Tel Aviv/ Torino şi Suceava – Torino;
  • PRET UNIC, cu toate taxele incluse, 119 EUR dus-întors pentru biletele achiziţionate pe rute între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Barcelona, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Nisa, Londra, Praga, Valencia, Viena şi intre Iasi şi Madrid/ Londra(Luton) şi Sibiu – Munchen;
  • PRET UNIC, cu toate taxele incluse, 139 EUR dus-întors pentru biletele achiziţionate pe rute între Bucureşti şi Beirut, Bruxelles, Madrid şi Paris.
Citește și  TAROM oferă zboruri speciale pentru copii de 1 iunie de la București, Timișoara și Iași - Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor

Perioada de valabilitate a ofertei este doar până în 13 octombrie 2017, așadar grăbiți-vă să rezervați. Oferta se validează conform Termenilor de pe site-ul TAROM, în principal trebuie ca perioada de călătorie să fie cuprinsă între 8 noiembrie 2017 și 31 martie 2018, așadar o perioadă foarte generoasă a ofertei. O altă condiție este o ședere la destinație de minimum 2 nopți sau o noapte de sâmbătă.

Vă reamintim că TAROM include în prețul biletelor de avion check-in gratuit online sau în aeroport, bagaj de mână de 10 kilograme și bagaj de cală de 23 kilograme și în funcție de durata zborului și mâncare caldă sau un sandwich, alături de băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.