TAROM mută o parte dintre zborurile de la Satu Mare la Baia Mare – 5 zboruri săptămânale de pe ambele aeroporturi spre București

TAROM a anunțat astăzi că începând din 4 martie 2019 va modifica orarul de zbor pentru rutele Satu Mare – București și Baia Mare – București și va oferi câte 5 zboruri săptămânale de pe ambele destinații.

TAROM anunță că în acest fel dorește să contribuie la dezvoltarea ambelor aeroporturi, având în vedere că, potrivit TAROM, aeroporturile deservesc o arie de captare asemănătoare.

De menționat că și cu actualul orar anunțat de către TAROM, niciunul dintre cele două aeroporturi nu va avea curse în zilele de sâmbătă și duminică, lucru îndelung criticat cel puțin pentru pasagerii zborului din Satu Mare.

În prezent, de la Aeroportul Satu Mare există un număr de 10 zboruri săptămânale, iar din toamna anului trecut și de pe Aeroportul Baia Mare există două zboruri săptămânale.

Numărul de zboruri de pe aceste aeroporturi în trecut s-a modificat după ce Aeroportul din Baia Mare a intrat într-un proces de modernizare și o parte dintre zborurile inițial programate pentru Baia Mare au fost mutate la Satu Mare.

Din păcate, practic regiunea acum pierde două zboruri săptămânale, iar strategia TAROM nu pare să aibă nimic de a face decât cu dorința de a împăca și capra și varza, iar orarul foarte prost care era pentru Satu Mare se translatează și către Baia Mare.

Citește și  TAROM reintroduce zboruri suplimentare pe ruta București - Timișoara de la finalul lunii martie 2023

Noul orar pentru zborurile TAROM București – Satu Mare și București – Baia Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *