TAROM a înlocuit meniul pe zborurile scurte – Sandwich-uri mult mai gustoase

Nu am mai călătorit cu TAROM cred că de vreun an și jumătate, deși este compania aeriană cu care zbor cel mai des, de regulă. Țin minte, primele dăți când am zburat cu ei, pe rute scurte, în momentul în care era servit snack-ul pe rute scurte și se oferea o banală chiflă mică cu o felie de cașcaval – credeam că e o greșeală la împachetare și au uitat să pună felia de șuncă în chiflă. 🙂 Aveam să îmi dau seama că era un standard pe aceste rute, mai târziu aflasem că alte companii aeriene de linie nici măcar atât nu oferă.

Ei bine, de ceva timp, se pare că TAROM a schimbat meniul din zbor pe rutele scurte cu un sandwich adevărat, mult mai consistent, și foarte gustos.

Am zburat săptămâna aceasta dus-întors pe ruta București – Sofia. Nu aveam mari așteptări în privința mâncării de la bord, așa că am fost foarte surprins când pe zborul cu plecare din București am primit un sandwich de dimensiuni reale, obișnuite. Era un sandwich cu ton din belșug, salată verde și roșii, în pâine integrală. Extrem de gustos, adevărat că îmi era și foame, că nu luasem micul dejun. Credeam că este o întâmplare.

Citește și  Vouchere de reducere TAROM la vânzare și după Black Friday la eMAG

La zborul de întoarcere, am primit un sandwich cu cașcaval, salată și felii de șuncă de curcan. A fost mai bun cel cu ton, dar tot bun a fost și acesta cu șuncă de curcan, chiar dacă sandwich-ul a fost ceva mai mic.

Pe lângă sandwich-uri se mai oferă și un snack, pe zborul de dimineață am primit alune, pe zborul de seară Desertul Casei de la Alka. Desigur, pe lângă opțiunile clasice de băuturi – la plecare am optat pentru un ceai Lipton, la întoarcere pentru o bere (se servește de ani buni Ursus).

meniu zbor scurt TAROM
meniu zbor scurt TAROM

De curiozitate, l-am întrebat și pe Gabriel de la BoardingPass.ro dacă cumva a schimbat TAROM meniul pe zborurile scurte și acesta mi-a confirmat 🙂

În fine, cateringul la bord pentru TAROM este asigurat de către dnata, fostul Alpha Rocas.

În altă ordine de idei, am avut zboruri foarte line, cu avionul ATR 42. Un avion care chit că pare fragil prin dimensiuni, este foarte confortabil ca zbor.

Interiorul unui avion ATR 42-500 din flota Tarom (YR-ATC)
Interiorul unui avion ATR 42-500 din flota Tarom (YR-ATC)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *