Tarom – Linia Aeriana a Anului in Romania

Compania TAROM a fost desemnată „Linia Aeriană a Anului 2014”, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă desfăşurate în data de 22.04.2014.

În perioada 22-23 mai 2014, a avut loc cea de-a şaptea ediţie a celui mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului şi a ospitalităţii din România. Specialişti din domeniu, reprezentanţi din partea autorităţilor locale şi manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaţionale prezente pe piaţa românească au fost prezenţi la eveniment pentru a identifica noi oportunităti de business şi a afla care sunt cele mai importante schimbări din industria hotelieră, a ospitalitătii şi a turismului din România. Evenimentul şi-a propus să premieze proiectele care au marcat industria turismului din România. În cadrul evenimentului au fost desemnaţi câştigătorii celor cinci categorii anunţate în competiţie: turism, restaurante, hoteluri, agrement şi recunoaştere pentru experienţa şi excelenţa.

La categoria “Linia aeriana a anului” compania TAROM a fost declarată câştigătoare dintre cele 9 companii aeriene finaliste.

„Doresc să mulţumesc în numele companiei TAROM atât organizatorilor cât şi juriului pentru onoarea pe care ne-au făcut-o înmânându-ne acest premiu. Compania TAROM nu a arătat încă ce poate oferi. Vom fi mai competitivi, vom fi mai prezenţi în piaţă şi ne vom orienta şi mai mult către client, oferindu-i cele mai bune servicii”, a declarat domnul Christian Heinzmann, director general TAROM, în cadrul festivităţii de premiere.

Citește și  TAROM reia zborurile spre Israel din 1 ianuarie 2024

Câştigătorii au fost desemnaţi în urma procesului de votare ce s-a desfăşurat online în perioada 23 aprilie – 14 mai 2014. Ulterior nominalizaţii au fost jurizaţi de o comisie formată din 18 experţi de top din principalele segmente ale industriei hoteliere de turism şi ospitalitate.

Din partea noastră adresăm sincere felicitări companiei Tarom mai ales pentru creșterea numărului de rute noi adăugate (de exemplu cele din Iași, și sper că și cea spre Beijing va fi lansată într-un final). Personal am sesizat o creștere semnificativă a popularității companiei Tarom în rândul persoanelor din jurul meu și cred că pe termen lung eforturile de astăzi se vor transforma în rezultate concrete.
De asemenea, aș vrea ca prețurile pe zborurile interne să mai scadă puțin, pentru că pe extern au fost oferte tare faine la începutul anului.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Voi ați călătorit cu Tarom în ultimul an? Ați sesizat și voi o creștere a calității serviciilor în raport cu prețul oferit?

Citește și  TAROM a reluat zborurile spre Israel începând cu 1 ianuarie 2024

În cadrul Galei pe locul 2 s-a clasat Turkish Airlines iar pe locul 3 KLM. De asemenea a mai fost acordat un premiu special de către juriu și pentru Aeroportul Craiova și Wizz Air. Orașul Sibiu a fost a ales ca cea mai bună destinație a anului.

Photo Credit: “TAROM Airbus A318 YR-ASA” by BriYYZ / Flickr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *