TAROM lansează promoția de iarnă pe destinațiile externe

Compania aeriană națională a lansat o nouă promoție cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Astfel, compania propune bilete pe destinațiile internaționale la prețuri promoționale care pornesc de la 119 eur pentru zboruri dus-întors.

Biletele de avion promoționale pot fi achiziționate în perioada 9 decembrie – 31 decembrie 2019 pentru zboruri cuprinse în perioada de călătorie 15 ianuarie – 31 mai 2020.
Desigur, numărul biletelor de avion disponibile la prețuri promoționale este întotdeauna limitat în cadrul acestor campanii, dar de data aceasta TAROM propune o campanie lungă atât prin perioada de disponibilitate a rezervărilor promoționale, cât și în cea a perioadei de zbor.

Ofertele din Promoția de Iarnă TAROM

  • TARIF DE LA 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino,  Lyon;
  • TARIF DE LA 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan;Nisa;
  • TARIF DE LA 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Prețul biletelor de avion sunt pentru zboruri dus-întors și includ transportul gratuit al bagajului de cabină, cală, catering la bord și check-in online sau la aeroport. În plus, transportul echipamentelor sportive de iarnă este gratuit.

Citește și  TAROM continuă zborurile spre Israel numai în regim special, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe

Biletele de avion pot fi achiziționate pe site-ul tarom.ro, în agențiile TAROM sau online. Pentru ușurința rezervării, vă recomandăm căutarea biletelor de avion pe portaluri dedicate precum momondo.ro sau Google Flights.

Ca un pont, aș recomanda pentru perioada martie-mai zona Amman, Beirut, Cairo. Prețuri bune sunt și cele pentru bilete de avion spre Amsterdam, Barcelona; dar și destinații mai puțin bătute de români precum Tbilisi sau Hamburg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *