TAROM lansează promoția de iarnă pe destinațiile externe

Compania aeriană națională a lansat o nouă promoție cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Astfel, compania propune bilete pe destinațiile internaționale la prețuri promoționale care pornesc de la 119 eur pentru zboruri dus-întors.

Biletele de avion promoționale pot fi achiziționate în perioada 9 decembrie – 31 decembrie 2019 pentru zboruri cuprinse în perioada de călătorie 15 ianuarie – 31 mai 2020.
Desigur, numărul biletelor de avion disponibile la prețuri promoționale este întotdeauna limitat în cadrul acestor campanii, dar de data aceasta TAROM propune o campanie lungă atât prin perioada de disponibilitate a rezervărilor promoționale, cât și în cea a perioadei de zbor.

Ofertele din Promoția de Iarnă TAROM

  • TARIF DE LA 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino,  Lyon;
  • TARIF DE LA 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan;Nisa;
  • TARIF DE LA 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Prețul biletelor de avion sunt pentru zboruri dus-întors și includ transportul gratuit al bagajului de cabină, cală, catering la bord și check-in online sau la aeroport. În plus, transportul echipamentelor sportive de iarnă este gratuit.

Citește și  TAROM introduce zboruri suplimentare pe ruta București - Chișinău

Biletele de avion pot fi achiziționate pe site-ul tarom.ro, în agențiile TAROM sau online. Pentru ușurința rezervării, vă recomandăm căutarea biletelor de avion pe portaluri dedicate precum momondo.ro sau Google Flights.

Ca un pont, aș recomanda pentru perioada martie-mai zona Amman, Beirut, Cairo. Prețuri bune sunt și cele pentru bilete de avion spre Amsterdam, Barcelona; dar și destinații mai puțin bătute de români precum Tbilisi sau Hamburg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *