TAROM introduce zboruri suplimentare pe ruta București – Chișinău

Compania aeriană națională TAROM a anunțat introducerea de zboruri suplimentare pe ruta București – Chișinău, începând din 24 septembrie. Astfel, compania va opera zboruri suplimentare în fiecare weekend, ajungând astfel la 21 de zboruri pe săptămână pe ruta București – Chișinău.

Prin introducerea noilor zboruri de către TAROM, compania aeriană de stat ajunge astfel la 3 zboruri zilnice pe care le va opera între București și Chișinău.

Prețurile pentru un bilet către sau dinspre Chișinău încep de la 85 de Euro/segment cu transportul unui bagaj de cală de 23 de kg și a unui bagaj de mână de 8 kg, gratis. Toate taxele sunt incluse și, suplimentar, este oferit serviciul de check-in gratuit, potrivit companiei aeriene.

TAROM este operatorul tradițional care a menținut vie conexiunea dintre Chișinău și București. Operăm pe această relație din 1997. Pentru că un procent semnificativ dintre pasageri folosesc serviciile noastre pentru a se conecta la rețeaua de rute operate de TAROM, am decis să le oferim mai multă flexibilitate prin introducerea noilor zboruri. În continuare, rămânem cea mai bună ofertă pe această rută, cu toate serviciile integrate în preț, fără costuri ascunse”, a declarat Monica Cramer, director Comercial TAROM.

Introducerea noilor zboruri de către TAROM vine cel mai probabil ca o reacție la debutul planificat al zborurilor București – Chișinău care vor fi operate de către compania aeriană HiSky începând din 25 septembrie.

Citește și  O aeronavă TAROM Boeing 737-800 va fi denumită „Nadia Comăneci”

În prezent, singura companie aeriană care oferă zboruri pe ruta București – Chișinău este TAROM, după suspendarea zborurilor Air Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *