TAROM introduce în sistemele de rezervări zboruri directe București – Lyon, din 30 noiembrie

TAROM a introdus în sistemele de rezervări zboruri noi pe ruta București – Lyon.

Momentan zborurile nu sunt anunțate oficial de către companie, așadar informațiile de mai jos se pot modifica până la comunicarea oficială.

Cu toate acestea, zborurile pe lângă faptul că sunt confirmate de către motoarele de căutare zboruri, acestea sunt introduse și posibile spre a fi rezervate și pe site-ul TAROM și destinația anunțată în cadrul ofertei de toamnă.

Zborurile vor fi operate începând din 30 noiembrie 2019 cu o frecvență de un zbor săptămânal, în zilele de sâmbătă.

ORAR ZBOR TAROM București – Lyon

RO461 09:00 București OTP – 10:50 Lyon LYS / sâmbătă
RO462 11:35 Lyon LYS – 15:10 București OTP / sâmbătă

Este cel mai probabil un zbor sezonier, având în vedere că disponibilitatea în sistemele de rezervare a zborului momentan este doar până la sfârșitul lunii februarie 2020 iar frecvența este destul de redusă, cu doar un zbor săptămânal.

Așa cum după postarea știrii pe pagina de Facebook se menționa, ziua de sâmbătă este ideală pentru amatorii de schi din Alpi, pentru care probabil este introdus acest zbor, în această configurație de operare aparent sezonieră.

Zborurile TAROM București – Lyon vor fi operate cu aeronave Airbus A318, iar durata călătorie va fi de aproximativ două ore și 50 minute.

Citește și  O aeronavă TAROM Boeing 737-800 va fi denumită „Nadia Comăneci”

Concurentul TAROM pe această rută este compania românească Blue Air, care operează pe această rută cu două frecvențe săptămânale, în orarul de iarnă în zilele de marți și sâmbătă.
Din vară, și Wizz Air va opera această rută cu plecare din București.

Lyon este un oraș extrem de interesant pentru amatorii de city-break-uri, iar întreaga regiune este pretabilă pentru un concediu ceva mai extins, ceea ce încearcă TAROM să propună prin frecvența relativ redusă. Cu toate acestea, perioadele ideale de a vizita Lyon sunt mai degrabă în primăvară târzie și toamna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *