TAROM încheie sezonul de vară 2018 cu rezultate pozitive

Compania aeriană națională TAROM a anunțat astăzi că va încheia sezonul de vară 2018 pe plus financiar, in urma a trei luni consecutive pe plus.

Rezultatele financiare ale companiei pe perioada verii conform celor indicate de Tarom sunt cu o creștere de 25% in ceea ce privește veniturile și o reducere cu 40% a pierderilor față de perioada similară a anului trecut.

Rezultatele pozitive obținute de TAROM în 2018 ne repun pe drumul cel bun. Am reușit să reducem la jumătate ce s-a pierdut în 2017, asta în condițiile în care prețul combustibilului a crescut exponențial. TAROM a demonstrat în acest an că este o companie puternică și credibilă în piață”, a subliniat directorul general TAROM, Werner Wolff.

TAROM raportează cele mai bune rezultate financiare din ultimii 4 ani

Creșterea veniturilor cu 25% față de acceași perioadă a anului trecut ne oferă încredere în strategia companiei și măsurile din ultima perioadă.

TAROM a plătit mai mult pe combustibil față de anul trecut cu nu mai puțin de 49.700.000 lei. Prețul kerosenului a crescut cu 30%, pe piața europeană, față de 2017. Creșterea totală a cheltuielilor cu combustibilul ajunge, pentru compania TAROM, la 34%.

La aproape 64 de ani de existență, compania TAROM transmite, din nou, un mesaj de încredere în piață. Retehnologizarea companiei, prezența din ce în ce mai activă pe piață, reînnoirea flotei și deschiderea de noi rute sunt măsuri concrete care revitalizează TAROM.
Indicatori pozitivi TAROM:
 Creșterea numărului de pasageri cu 21%
 Creșterea factorului de încărcare cu 5%
 Rute noi deschise în 2018: 14
 Două aeronave nou intrate în flotă (luna iunie 2018)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *