TAROM a extins acordul de codeshare cu Air Baltic

De la sfârșitul lunii octombrie, o dată cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă, compania aeriană TAROM și-a extins acordul de code-share cu Air Baltic. Astfel, pasagerii vor avea o opțiune de a călători între București și Riga sau Vilnius folosind pe o parte a zborului compania TAROM. Reciproc se va întâmpla și cu pasagerii Air Baltic care caută să ajungă în București folosind operatorul leton.

Zborurile pe care intră în vigoare acordul de codeshare:

Zboruri din Talinn spre Munchen și Paris Charles de Gaulle de la Air Baltic, respectiv zborurile din București spre respectivele destinații
Zboruri din Riga spre Amsterdam și Paris Charles de Gaulle, respectiv zborurile TAROM spre aceste două destinații.

În 2014, compania aeriană Air Baltic a lansat zboruri între București și Riga, inițial operate de patru ori pe săptămână pe timpul verii, din păcate acum aceste zboruri sunt scoase din sistem.
Zborurile erau operate cu avioane Bombardier DH-8, nefiind cel mai confortabil avion pentru distanțe mari. În plus, cu siguranță a contat faptul că cererea nu a fost atât de mare, dar iată că totuși perechea această de zboruri este una pentru care operatorii aerieni caută soluții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *