TAROM deschide de la 15 iulie zborurile București – Sibiu

Iată că ce așteptam de cel puțin zece ani se întâmplă iar TAROM anunță redeschiderea zborurilor directe între București și Sibiu. Aceste zboruri vor debuta în 15 iulie 2018 iar pentru început vom avea trei zboruri săptămânale, în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Biletele de avion pentru această rută vor porni de la prețuri de doar 40 EUR pentru călătorii dus-întors și includ inclusiv bagajul de cală.

Durata zborului între București și Sibiu va fi de aproximativ 40-45 minute.

Programul de operare pentru noua rută București – Sibiu – București operată de TAROM:

Ruta Data lansării Zile de operare Plecare din București

– sosire Sibiu

Plecare din Sibiu

– sosire București

București – Sibiu – București 15 Iulie 2018 Miercuri, Vineri, Duminică 07.50 – 08.35 20.10 – 20.50

În vara anului 2018, pe Aeroportul Internațional Sibiu compania aeriană TAROM va opera zboruri directe spre trei destinații: München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă, Stuttgart și București cu trei frecvențe săptămânale în zilele de miercuri, vineri și duminică.

„Deschiderea rutei Sibiu-București este felul în care TAROM răspunde exigențelor pasagerilor noștri. Sibiu este un pol de creștere constantă pentru România. Mediul de afaceri este efervescent și la fel și cerințele acestui segment specific de public. Echipa dumneavoastră, TAROM, se conectează la acest potențial cu servicii și tarife optime. Mizăm pe maturizarea rapidă a acestei rute.”, a declarat  Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.

Vă reamintesc că din iulie TAROM va deschide mai multe rute, inclusiv de la Timișoara și Cluj spre Paris, de la Chișinău spre Timișoara și Constanța și de la Timișoara spre Stuttgart. De asemenea, sunt mai multe intenții și spre a deschide rute de la București spre Caucaz.

Noile rute sunt probabil posibile datorită adăugării în flotă de săptămâna viitoare a două aeronave Boeing 737-800. TAROM intenționează ca până la finalul anului să mai adauge în flotă încă 5 aeronave de tip Boeing 737-800.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *