Tarom va lansa ruta Bucuresti – Beijing din 16 Septembrie 2014

Daca initial se vorbea ca incepand cu luna august 2014 vom avea lansate primele curse spre Beijing din partea celor de la Tarom, se pare ca intr-un final se vehiculeaza o data tot mai certa pentru debutul acestor curse: 16 Septembrie 2014.  Aceasta data a fost vehiculata de catre cei de la Digi24 insa inca in acest moment nu exista nici o confirmare din partea celor de la Tarom si nici cursele nu sunt incarcate pe site.

Zborurile ar avea o durata de aproximativ 9 ore si vor fi operate de cele doua avioane Airbus A310 din flota celor de la Tarom. Ambele avioane de tip A310 au fost livrate catre Tarom in 17 Decembrie 2012 iar una dintre aeronave a fost folosita si pe post de avion prezidential.
Configuratia acestor avioane este de 20 calatori la casa business si 189 la clasa economica, adica un total de 209 calatori.

Cei de la Digi24 de asemenea mai mentioneaza ca pretul biletului de avion ar fi de aproximativ 600 euro, cel mai probabil dus-intors, la clasa economica.

Cel mai ieftin bilet pe care l-am gasit la o cautare sumara pentru o ruta Bucuresti – Beijing pe momondo.com a fost de aproximativ 540 euro, bineinteles cu escala (cu Qatar Airways). Desigur, exista variante mai scumpe sau pot fi chiar mai ieftine, depinde de numarul de escale, compania aeriana, samd.
De asemenea, mai multi parteneri Skyteam zboara spre Beijing, vorbim de Air France, KLM si Aeroflot care vin pe Otopeni si de asemenea ar mai fi cu plecare din alte locatii si China southern

Citește și  TAROM introduce zboruri suplimentare pe ruta București - Chișinău

Eu sunt un pic sceptic si in acest moment asupra datei de lansare pentru aceasta cursa, pentru ca mai este doar putin peste o luna pana la 16 septembrie iar o astfel de cursa se comunica cu locuri direct rezervabile cu mult mai mult timp inainte. In orice caz, asteptam cu mare interes confirmarea oficiala si poate si alte curse lung-curier, dar pentru asta e necesara upgradarea flotei cu avioane mai eficiente si mai noi, pentru a se putea realiza si profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *