TAROM Black Friday 2019 vine cu prețuri de la 119 EUR pentru bilete de avion dus-întors

Compania aeriană națională TAROM a anunțat astăzi startul ofertelor de Black Friday.

Ofertele TAROM sunt valabile din 12 până în 17 noiembrie iar perioada de călătorie pentru care pasagerii pot achiziționa bilete de avion este una foarte extinsă, din 29 noiembrie până în 31 octombrie 2020.

Desigur, există câteva perioade în care nu se aplică oferta, cum ar fi cea din preajma Crăciunului și a Revelionului sau a Sărbătorilor de Paște din 2020.

Ofertele anunțate de către TAROM includ următoarele destinații și tarife:

  • Tarif de la 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon
  • Tarif de la 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa;
  • Tarif de la 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

De ținut cont în cadrul ofertei:

–          Perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică;
–          Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 30 zile;
–          Reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani;
–          Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Citește și  TAROM reia zborurile spre Israel din 1 ianuarie 2024

Oferta de Black Friday de anul acesta TAROM este una mai bună decât cea de anul trecut, când reducerile au fost de 20% pentru o perioadă de călătorie mai redusă. Oferta Black Friday Tarom 2019 însă vine de data aceasta cu o perioadă extinsă de călătorie.

Pentru achiziționarea biletelor de avion vă recomand să vă faceți întâi simulările de date disponibile pe comparatoare de zboruri precum momondo sau Google Flights și apoi să vă îndreptați pe site-ul tarom.ro pentru achiziția finală a biletelor de avion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *