TAROM aniversează 64 ani de la înființarea companiei. Se pune accentul pe retehnologizarea companiei

Compania aeriană TAROM aniversează astăzi 64 de ani de la înființarea, fiind o companie care se poate număra ușor printre veteranii industriei aviatice. Ultimul an a fost marcat de schimbări la TAROM, dar în cele din urmă compania a reușit să raporteze și primele rezultate financiare cu ceva mai mult optimism, s-a reușit achiziția de aeronave (în leasing) și de asemenea s-au vândut două aeronave de tip Airbus A310 retrase de ceva vreme din serviciul comercial.

În plus, numărul de rute este în creștere iar compania dă semne de agilitate atât în anunțarea de rute, dar și în închiderea acestor rute care nu se dovedesc atât de eficiente precum se preconizează, ceea ce este mare lucru la TAROM.

“TAROM este o parte vie a istoriei aviației civile din România. Este un simbol puternic al inovației și calității în transporturile aeriene. Este o dovadă a excelenței pilotajului românesc.  Sunt onorat să fac parte din echipa TAROM și să reprezint astăzi o companie care a făcut și continuă să facă istorie atât în România cât și în lume. Le transmit, și pe această cale, tuturor celor care au construit această companie, un respectuos La mulți Ani!”, a declarat Werner Wilhelm Wolff, Director General TAROM.

TAROM spune că anul al 64-lea din existența companiei este unul în care se lucrează foarte mult la reinventarea companiei și retehnologizarea acesteia. Perspectivele sunt pozitive iar TAROM spune că anul acesta își propune să lanseze prima aplicație mobilă din istoria companiei.

Citește și  TAROM introduce un zbor suplimentar pentru fanii UNTOLD

În plus, compania își dorește să lanseze un sistem de tip Client Relationship Manager (CRM), alături de un call center care are ca termen de începere a activității următoarea săptămână.

Un comentariu la „TAROM aniversează 64 ani de la înființarea companiei. Se pune accentul pe retehnologizarea companiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *