TAROM lansează serviciul AirFi pe avioanele Airbus și Boeing 737-700

Anunțat în urmă cu aproape un an, serviciul AirFi va fi prezent începând cu 14 Martie 2017 la bordul avioanelor TAROM Boeing și Airbus, atât pe zboruri interne cât și pe zboruri externe.

Serviciul AirFi nu oferă internet la bord, însă este un extra interesant oferit de TAROM pasagerilor care călătoresc pe opt dintre avioanele sale Boeing 737-700 și Airbus A318.

AirFi este o platformă de divertisment, accesibilă Wireless, prin propriile dispozitive mobile (smart phone, tablete, laptopuri) şi contine o gamă variată de opţiuni media, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum: informaţii despre Compania TAROM, ştiri, articole din presă, filme, muzică, jocuri, chat cu ceilalţi pasageri, etc. Totodată pasagerii au posibilitatea de a îşi exprima opinia cu privire la serviciile oferite prin completarea unui formular de feedback.

Pentru a putea accesa platforma AirFi, pasagerii trebuie să aibă echipamentele setate în mod avion şi cu ajutorul oricărui browser să se conecteze la Wi-Fi.
Conţinutul prezentat atât în limba română, cât şi în limba engleză este updatat la fiecare escală cu informaţii referitoare la rută, timpul de zbor şi condiţiile meteo de la destinaţie.
Serviciul este accesibil începând cu data de 14 martie 2017, pe toate zborurile interne şi externe, operate cu aeronave de tip Airbus 318 şi Boeing 737-700. Practic, acest sistem va fi funcţional pe opt avioane din flota TAROM, pe cursele externe şi interne. În prezent, în Europa sunt puţine companii care pun la dispoziţie acest serviciu.

Citește și  TAROM reia zborurile spre Israel din 1 ianuarie 2024

Serviciul AirFi este disponibil la bordul avioanelor menționate gratuit pentru toți pasagerii.

Pe lângă TAROM, conform site-ului furnizorului acestui serviciu de divertisment prin Wi-Fi, Air Fi este oferit și pe bordul unor avioane din flotele KLM, Thomas Cook, Transavia, TUI, Adria, Small Planet, Atlantic Airways, Volaris, Corendon, sau Cebu Pacific. Site-ul mai menționează că în acest moment, în lume, 174 avioane sunt echipate cu acest serviciu, peste 18.000 călători având acces la el zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *