TAROM adaugă din orarul de iarnă alte zboruri spre est: București – Erevan și București – Baku din 26 octombrie 2018

Compania aeriană națională TAROM adaugă în portofoliu încă două noi rute spre est, fiind vorba de zboruri spre Erevan (Armenia) și Baku (Azerbaijan). Acestea ar urma să fie lansate cu ocazia orarului de iarnă, primul zbor fiind listat pentru ambele destinații în data de 26 octombrie 2018.

Ambele zboruri vor pleca noaptea din București cu scopul de a face returul dimineața devreme și a permite pasagerilor de pe bordul acestor zboruri să prindă valul de zboruri din București spre Europa de Vest și regiune.

În sistemele de rezervări zborul București – Erevan este listat ca fiind operat în fiecare zi de miercuri și vineri, dar momentan zborul spre Baku este listat cu o singură dată de operare, așadar posibil că încă se mai lucrează la orar. Totuși, un lucru pare să fie clar, TAROM prin acțiunile sale confirmă zvonurile inițiale prin care se spunea că lansează mai multe zboruri spre est.

Totuși, chiar dacă aceste zboruri noi sunt în sistemele de rezervări, acestea încă nu sunt disponibile spre a fi rezervate pe site-ul tarom.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *