TAROM a scos din motorul de rezervări propriu zborurile din Cluj Napoca și Timișoara spre Paris Charles de Gaulle

TAROM printre multele zboruri inaugurate în ultima perioadă a anunțat și două rute foarte interesante cu plecare din provincie. Este vorba de zborurile din Cluj Napoca și Timișoara spre Paris Charles de Gaulle.

Acum, se pare că TAROM este pe punctul de a renunța la aceste zboruri după ce aceste zboruri directe au dispărut din sistemele de rezervări ale companiei aeriene.

De exemplu, pentru o zi în care ar trebui operat zborul Cluj Napoca – Paris Charles de Gaulle, motorul de căutare returnează doar rezultate cu escală. Este puțin probabil ca toate biletele de avion de pe această dată și pe o rută nouă să se vândă în toate clasele de călătorie.
Același lucru se întâmplă și pentru zborurile Timișoara – Paris operate de către TAROM, cu mențiunea că totuși am găsit un zbor operat în octombrie consultând sistemul de rezervări TAROM, dar nu am mai reușit să îl reperez și a doua oară.

Conform celor publicate pe site-ul TAROM, zborul TSR – CDG ar trebui operat de două ori pe săptămână la dus, în zilele de marți și sâmbătă, însă până acum, în septembrie, s-a operat o singură dată pe săptămână.

Urmărind gradul de încărcare al zborurilor postate pe forumul de specialitate Fly-Ra.com, renunțarea la această rută nu pare că ar afecta prea mulți pasageri. De asemenea, se menționează tot pe forum că zborurile ar putea fi reluate din primăvară.

Citește și  TAROM ar urma să primească două aeronave noi Boeing 737 MAX în 2025

TAROM nu a răspuns solicitărilor noastre de informații legate de rută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *