TAROM a reînnoit acordul cu alianța aeriană Skyteam

Compania aeriană națională TAROM a reînnoit acordul cu alianța aeriană Skyteam. Anunțul vine în urma unui interviu acordat de directorul general TAROM, Werner Wilhelm Wolff, publicației online Air Transport World.

Conform publicației, acordul cu alianța aeriană Skyteam a fost prelungit în 14 Noiembrie 2018.

Asta înseamnă că pasagerii TAROM se vor putea bucura în continuare de programul de fidelitate TAROM și de acumularea de mile pe zborurile partenerilor, dar și păstrarea nivelurilor de călător frecvent și beneficiilor acumulate.

TAROM nu a făcut nicio informare cu privire la prelungirea acordului cu Skyteam sau în legătură cu condițiile comerciale sau alte detalii despre parteneriatul cu Skyteam.

În toamna acestui an, directorul general al companiei a declarat că TAROM nu ar fi principalul beneficiar al alianției și că urmează o renegociere la finalul căruia se va concluziona dacă TAROM rămâne sau nu în Skyteam, menționând și că aderarea a fost o greșeală. Interviul acordat la vremea respectivă publicației Airways Magazine a fost retras ulterior, dar au rămas ecourile acestei declarații.

Aderarea TAROM la Skyteam s-a realizat în 2010, alăturându-se atunci companiilor fondatoare Air France, KLM, Delta.

În prezent, există trei mari alianțe globale, Star Alliance, Oneworld și Skyteam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *