TAROM a lansat oferta de toamnă – Prețuri de la 119 EUR pentru bilete de avion internaționale dus-întors

Compania aeriană națională TAROM a lansat noua ofertă de toamnă pentru zboruri. Biletele promoționale au fost puse deja în vânzare și se pot achiziționa în perioada 15 – 20 Octombrie 2019 pentru zboruri în intervalul 1 noiembrie  – 14 decembrie 2019 și 11 ianuarie – 31 martie 2020.

Ofertele de preț cu ocazia Ofertei de Toamnă TAROM

• Tarif de la 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv;
• Tarif de la 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Stockholm, Amsterdam, Bruxelles, Erevan, Salonic;
• Tarif de la 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Barcelona, Madrid, Londra.

Ca de obicei, biletele de vânzare puse la prețuri promoționale sunt limitate iar pentru a vă califica pentru ofertă trebuie îndeplinite o serie de condiții precum zborul să fie efectuat de TAROM și șederea minimă de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, respectiv distanța dintre tur și retur să nu depășească 14 zile.

Ca prețuri bune spre foarte bune aș recomanda zborurile TAROM spre Amsterdam, Praga, Paris, Cairo, Amman, Beirut, Barcelona și Madrid.

Citește și  PROMOȚIE TAROM: 10% reducere pe zboruri internaționale și interne

Vă reamintesc că prețurile TAROM includ toate taxele asociate și de asemenea includ beneficiile tradiționale ale unei companii aeriene de linie precum: check-in gratuit, selecția locului gratuită în avion, bagaj de mână + cală și catering la bord.

Prețurile puse de data aceasta la bătaie de TAROM sunt ceva mai ridicate decât în anii anteriori, dar trebuie pus și în contextul în care am sesizat că întreaga industrie aviatică practic prețuri promoționale ceva mai mari decât în anii de expansiune efervescentă din ultimii ani.

Pentru o selecție eficientă și rapidă a datelor de călătorie, vă recomand utilizarea unui motor de căutare zboruri precum momondo sau Google Flights.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *