TAROM a lansat astăzi zborurile spre Hamburg

Începând de astăzi, TAROM zboară la Hamburg. Noua cursă a fost anunțată pe T2T încă de la sfârșitul anului 2015, e drept cu o mică eroare, am prezentat data curselor ca fiind cu începere de la 1 mai, când de fapt cursele au debutat de astăzi, 9 mai 2016.

Pretul biletelor porneste de la 95 euro, cu toate taxele incluse, iar zborurile au următorul program, afişat în ore locale:
Luni, miercuri, vineri şi duminică
RO 321 Bucureşti – Hamburg 08:10 – 09:50
RO 322 Hamburg – Bucureşti 10:35 – 14:05

În comunicatul de presă de astăzi, TAROM precizează că gradul de încărcare al curselor inaugurale este de 75%, un factor de încărcare extrem de promițător.

Zborurile spre Hamburg oferite de TAROM vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A318. Impresii de călătorie cu A318 găsiți aici.

VIDEO: Aterizarea primului zbor TAROM la Hamburg

Spre Hamburg începând cu acest an oferă zboruri de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni și Blue Air. În trecut, Wizz Air a anunțat și ea această cursă însă în cele din urmă a retras-o din ofertă, ruta fiind deja competitivă cu doi operatori, având în vedere că până anul trecut relația București – Hamburg nu era deservită de nici o companie aeriană cu zbor direct.

Citește și  TAROM continuă zborurile spre Israel numai în regim special, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe

Foto: Twitter TAROM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *